Wat te doen

Word lid van de initiatiefgroep

De initiatiefgroep van het Centrum voor Zelfregie en Participatie (CéZetPé) bestaat uit acht leden, die allen ervaringsdeskundige zijn. Deze leden bedenken innovaties op het gebied van zelfredzaamheid , empowerment en maatschappelijke participatie. Ook jij kunt lid worden van deze initiatiefgroep. Je kunt dan een poosje aanschuiven bij onze bijeenkomsten en daarna samen met ons beslissen of dat bevalt.

Wij geloven in het “Vlindereffect”, wat betekent dat de verandering van een enkele gebeurtenis grote gevolgen kan hebben. Misschien ben jij het daarmee eens en vind je het leuk om mee te denken over projecten en voorzieningen op het gebied van zelfregie  en participatie. Of zie jij waar de zorg tekort schiet en heb je daar een oplossing voor. Sluit je dan aan als vrijwilliger bij de initiatiefgroep en denk mee over nieuwe activiteiten, projecten en voorzieningen.

Wat houdt het in

De initiatiefgroep houdt zich niet alleen bezig met de uitvoering van de plannen. Ook nieuwe projecten, activiteiten en andere initiatieven op het gebied van empowerment, zelfredzaamheid, ervaringsdeskundigheid en maatschappelijke participatie worden door de initiatiefgroep georganiseerd. Denk aan het organiseren van cursussen, lezingen en buurtprojecten.

Stuur een idee in

Zie jij waar de zorg tekort schiet? Heb jij een idee voor nieuw project? Ben jij ervaringsdeskundige en zou je graag een bijdrage leveren aan de Innovatieplaats Ervaringsdeskundigheid? Laat ons weten op welke punten je graag verbetering zou willen zien en stuur per onderstaand contactformulier je idee in. De initiatiefgroep neemt dan contact met jou op.