De initiatiefgroepsleden: Monique

 

Monique

Monique heeft een voorkeur voor maat en overzicht, maar wel een funcky-one. Ze is moeder, vrouw van en heeft als hobby drummen. Harmonie is een rode draad voor activiteiten en inzet.

Haar opleiding en ervaring bij management van personeel en organisaties komt goed van pas. Het sluit aan bij het doel dat mensen zich op hun plek goed voelen, welkom weten en hun talenten mogen ontdekken en inzetten. Bij de initiatiefgroep houdt ze zich onder meer bezig met het stroomlijnen van de projecten, de website informatie en actief meedoen met de denktank.
Bevlogenheid bij de missie van CéZetPé is ook terug te zien bij begeleiding van coachingsvragen met gebruikmaking van ervaringsdeskundigheid.

De Ervaringsdeskundigheid van hierboven is van ziekte, uit de maat gevallen zijn, en dan goed, maar wel ook “de drumstokken oppakken en weer meedoen”. In 1989 kreeg ze een psychose, later werd manisch-depressief actueel. Steeds kon ze zich herpakken dankzij nieuwe inzichten, na opgedane kennis en na het volgen van diverse trainingen.

Resultaat van het werk voor Monique is zelf lol hebben, maar vooral ook mede-zorgdragen voor mogelijkheden dat anderen lol hebben en (weer) kunnen maken.

<< Terug <<